Leave Your Message
O ma'a sodium e taugofie e fa'amoemoe e sui ai ma'a lithium

Alamanuia Tala Fou

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

O ma'a sodium e taugofie e fa'amoemoe e sui ai ma'a lithium

2024-02-28 17:22:11

O ma'a Sodium-ion o lo'o tula'i mai ma le filemu e avea ma tekonolosi fou e teu ai le malosi. Pe a faatusatusa i maa lithium-ion lauiloa, o maʻa sodium-ion e tele uiga fiafia ma gafatia. O punaoa o le sodium e fai si tele ma lautele avanoa. O maa Sodium e lelei foʻi le faʻatinoina i tulaga o le malosi e teu ai le malosi ma e mafai ona faʻaaogaina i le tele o vaega e aofia ai taavale eletise.

9a504fc2d5628535c542882739d539caa6ef63d8a3q

Fa'avae ma fa'auigaga ole ma'a sodium ion
O ma'a Sodium-ion o se tekonolosi fa'aola e mafai ona fa'aaogaina e pei o maa lithium, ae e matua'i ese lava i mea mata'utia. O ma'a Sodium-ion e fa'aogaina ai le sodium e fa'afeiloa'i ai le tau i le va o eletise lelei ma le leaga o le ma'a e teu ma fa'asa'oloto ai le malosi, ae fa'aaoga e maa lithium-ion ions lithium mo le fa'aliliuina o tau.

A fa'ae'e le ma'a sodium-ion, e tu'u ese ai e ion sodium le mea fa'aeletise lelei ma fa'asolo atu i totonu o le eletise i totonu o mea eletise leaga mo le teuina. O lenei faiga e mafai ona toe fa'afo'i, o lona uiga o ma'a sodium-ion e mafai ona fa'atumuina ma fa'ate'a i le tele o taimi. A manaʻomia le faʻasaʻoina o le malosi o loʻo teuina, o le maa e galue i tua, faʻatasi ai ma ion sodium e faʻasaʻoloto mai mea leaga ma toe faʻafoʻi atu i mea lelei e ala i le electrolyte, faʻatupuina ai se eletise eletise.

500fd9f9d72a6059a0dd0742810e7b97023bba640ji

I se eseesega, o le lelei o maa sodium-ion o le tele o avanoa ma tau maualalo o punaoa sodium, ma o le tele o le sodium i totonu o le eleele o le eleele ua avea ai ma filifiliga sili atu ona gafatia. Lithium punaoa e fai si utiuti, ma o le laʻuina ma le gaosiga o le lithium e ono iai foi ni aʻafiaga i le siosiomaga. O le mea lea, o maa sodium-ion o se filifiliga lanu meamata pe a mafaufau i le faʻaauau.

Ae ui i lea, o le sodium-ion maa o loʻo i ai pea i le amataga o le atinaʻeina ma le faʻatau pisinisi, ma o loʻo i ai pea nisi o luʻitau o le gaosiga pe a faʻatusatusa i maʻa lithium-ion, e pei o le lapopoa tele, mamafa mamafa, ma le faʻagesegese o le tau ma le lafoaia. Ae ui i lea, faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi ma suʻesuʻega loloto, o le sodium-ion maʻa e faʻamoemoe e avea ma tekonolosi maa ma avanoa lautele faʻaoga.

a686c9177f3e67095fbe5fec92fdd031f8dc5529kt3

Le lelei atoatoa o maa sodium-ion
O se fa'amanuiaga taua o ma'a sodium-ion o lo latou tau maualalo, o se fa'amanuiaga manino nai lo maa lithium. O maa Lithium e faʻaaogaina le lithium e fai ma mea mata, ma o le tau o le lithium o loʻo tumau pea le maualuga, ma avea ai le mining ma le gaosiga o le lithium metal o se pisinisi sili ona aoga. Ole tau ole gaosiga ole lithium metal ile tone e tusa ma le US$5,000 i le US$8,000.

E taua le matauina o le $ 5,000 i le $ 8,000 ua na o le tau o le eliina ma le gaosia o le lithium, ma o le tau maketi o le lithium e sili atu le maualuga nai lo lea fuainumera. Lithium o loʻo faʻatau atu i luga o le maketi mo le sili atu ma le sefulu taimi o le aofaʻi, e tusa ai ma faʻamatalaga a le lautele mai se kamupani tumaoti tumaoti a Niu Ioka o loʻo teu faʻafaigaluega i totonu o pisinisi taʻavale eletise.

3b292df5e0fe9925a33ade669d9211d38db1719cpoc

O le avea o le Iunaite Setete o se faʻataʻitaʻiga, ona o le tele o tupe mama, o loʻo naunau le aufaipisinisi ma faletupe e teu faʻafaigaluega pe nono atu i le lithium mining poʻo le gaosiga o le lithium. E oo lava i le Iunaite Setete o loʻo tuʻuina atu le fiasefulu miliona tala o tupe faʻameaalofa i tagata suʻesuʻe lithium ma gaosiga. Ole Lithium e le masani ile lalolagi, ae e leʻi manatu e taua tele seʻi vagana ua amata ona faʻatau atu taavale eletise.

A'o fa'atupula'ia le mana'oga, o lo'o taumafai le alamanuia e tatala ni maina fou ma fa'agaoioia fale gaosi e fa'ateleina ai lo latou gafatia e fa'agaoioia ai le 'oa. O le tau o le lithium ua faʻatuputeleina, faasolosolo malie ona fausia se maketi monopoli. Ua amata foi ona popole le au fai taavale e uiga i le le lava o le lithium ma le siitia o tau. E oʻo lava i tagata taʻavale tetele e pei o Tesla o le a auai saʻo i le pisinisi lithium. O le popole o le au fai taavale i meafaitino o le lithium na mafua ai ona maua maa sodium-ion.
6a600c338744ebf8e0940bc171c398266159a72a1wo